Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sport Szigligeten képes leírás - Szigliget.tlap.hu
részletek »

Sport Szigligeten - Szigliget.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szigliget.tlap.hu » Sport Szigligeten
Keresés
Találatok száma - 8 db
Balatoni Harcsák

Balatoni Harcsák

Balatoni harcsák egy weboldal a harcsafogásról. A harcsa Kárpát-medence egyik legnagyobbra növő őshonos ragadozó hala, amelyet ízes, szálka nélküli húsa miatt sokan kedvelnek. Magyarországon megtalálható minden olyan folyóban és állóvízben, ahol előfordulnak mély, gödrös részek, bedőlt fák, kőrakások, elsüllyedt hajók, amelyek árnyékában a ragadozó biztosan rejtőzhet. A Duna-Tisza-csatornából albínó példányai is előkerültek.Többnyire társasan, a fenék közelében él, 5-20 fős csoportokban. Mindig lesből, főként éjjel támadó, rendkívül falánk ragadozó. Kisebb példányai főként hallal, rákokkal, piócákkal, puhatestűekkel táplálkoznak, a nagyobbak vízközelben élő kétéltűeket, emlősöket, vízimadarakat is zsákmányolnak. Rablásai rendszerint nem láthatóak, szürkületkor azonban sokszor hatalmas vízörvényeket keltő forgásaival kelti fel a szemlélődő figyelmét. Ilyenkor, sokszor szinte lassított felvételként mozogva jön a felszínre, gyakran látható a lassan mozgó állat hatalmas feje és teste is.

Balatoni Horgász

Balatoni Horgász

Portálon sok mindent találhatsz a Balaton horgászatáról/halászatáról, halakkal kapcsolatos adatokról, és még sok másról. Remélem tetszik majd az oldal és nézz vissza később is!

Geocaching Szigligeti vár

Geocaching Szigligeti vár

A geocaching szabadidős tevékenység, természetbarát hobbi, játék, mely a kincskeresés ősi szenvedélyére alapozva egyesíti a modern technikát (GPS, Internet) a természetjárással, a turizmussal és az ismeretterjesztéssel. Az oldalon a Szigligeten elrejtett ládák pontos helyét is megtalálod. A Magyar Geocaching Egyesület hivatalos lapja.

Kékszalag

Kékszalag

Balaton Kékszalagja hivatalos weboldala.

Kéktúra

Kéktúra

Az országos kéktúra Veszprém megyei szakasza: Lesenceistvánd - Tapolca - Szent György-hegy - Szigliget - Badacsony - Gulács - Szentbékkálla (Kőtenger) - Nagyvázsony - Kab-hegy - Úrkút - Pápavár - Bakonybél - Zirc - Bakonynána - Tés - Csőszpuszta, kék sáv. A túrát tetszés szerinti résztávjait is lehet teljesíteni.

Magyar Vitorlás Szövetség

Magyar Vitorlás Szövetség

Magyar Vitorlás Szövetség hivatalos weboldala. Legközelebbi kirendeltségük Keszthelyen található.

Sailing

Sailing

Az Internetes Vitorlás Magazin. Versenyek, webáruház, blog várja az ide lattógatokat.

Szigliget Tennis Club

Szigliget Tennis Club

Zöldövezetben, árnyékot adó öreg nyárfák alatt, közvetlenül a szigligeti kikötővel szemben, négy, nemzetközi színvonalon ápolt teniszpálya várja Önöket. Szakképzett, sokéves tapasztalattal rendelkező, német nyelven is beszélő teniszedzők állnak rendelkezésükre. A pályákat óránként vagy klubtagként kedvező áron lehet bérelni. A létesítmény kiválóan alkalmas tenisztáborok, gyermektanfolyamok lebonyolítására is. A teniszpályák közvetlen közelében található, igényesen berendezett klubház várja pihenésre vágyó vendégeit, modern öltözőhelyiségekkel, tusolókkal, mellékhelyiségekkel, valamint tágas társalgóteremmel, amely bársarkával, illetve konyhájával kiválóan alkalmas szemináriumok, meetingek és tenisztáborok megtartására is. A felső szinten a kellemes együttlétet biztosító nappali mellett igényesen berendezett, központi fűtéssel, fürdőszobákkal, valamint kábeltelevízióval felszerelt vendégszobákkal várjuk Önöket. Reggelire bőséges svédasztalt kínálunk.

Tuti menü