Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Programok Szigligeten képes leírás - Szigliget.tlap.hu
részletek »

Programok Szigligeten - Szigliget.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szigliget.tlap.hu » Programok Szigligeten
Keresés
Találatok száma - 6 db
Balatoni programok 2010

Balatoni programok 2010

A Balaton Aranykora Alapítvány balatoni hírek oldalai. Balatoni programok 2010. Szigligeti Várkapunyitó: Dátum: 2010-04-10-2010-04-11 Zászlós, dobos bevonulás. Köszöntő és bevezető beszéd.Íjász bemutató. Egy teljes sereg harc közbeni hadrendbeállását majd együttműködését ábrázolja."Hajítófegyverek vészes süvöltését hallám!" Kelevéz és csatakereszt hajítások.

Bornapok Szigliget várában

Bornapok Szigliget várában

Bornapok Szigliget várában Május 30-án ágyúszóval indul a színes programokat kínáló fesztivál. Minden évben megrendezik tavasszal.

Sétarepülés

Sétarepülés

Cégünket abból a megfontolásból alapítottuk hogy elérhetővé tegyük bárkinek a repülés csodálatos élményét. Leginkább sétarepülésekre szakosodtunk de vállalunk repülőgépes csapatépitő tréningeket, és taxirepülést is.Az elmúlt években számtalan egyedi megrendelést teljesítettünk cégek és magánszemélyek részére ügyfeleink legnagyobb megelégedésére. Sétarepüléseinkhez kapcsolódnak ajándékutalványaink, mely tökéletes és praktikus meglepetés születésnapra, évfordulóra, nászajándékba, randevúra stb. de kikapcsolódásnak, kirándulásnak sem utolsó. Büszkék vagyunk rá, hogy egyre több utasunknak tudunk bepillantást nyújtani a repülés fantasztikus világába.

Süllőfesztivál Szigliget

Süllőfesztivál Szigliget

A Balaton őszi hangulatát, szépségét mindenki megcsodálhatja a Szigligeti Süllőfesztiválon. A hagyományőrző rendezvény helyszíne természetesen a Balaton part, ahol (nem csak) halételekkel, helyi ételkülönlegességekkel várják az érdeklődőket. Bemutatkoznak a helyi borászok, lesz kézműves vásár és a színes programok között a gyermekek sem fognak unatkozni. Látogasson el hozzánk, nézze meg programjainkat, és kóstolja meg ízletesen elkészített ételeinket!

Turistautak

Turistautak

A turistautak.hu Magyarország leggyorsabban fejlődő nonprofit térkép-portálja, ingyenesen hozzáférhető, igényes elektronikus térképszolgáltatásokkal. A névben vállalt turistautakon túl a teljes közúthálózat és a települések utcaszintű térképezését is végzi, és elektronikus formátumok széles skáláján publikálja. Ezen túlmenően helyek sokaságát gyűjti és csoportosítja nyilvánosan elérhető adatbázisában, információkat szolgáltat, túraútvonalakat ajánl. A nagyszabású kezdeményezésen dolgozó lelkes csapat munkája összetett: GPS-es terepbejárásoktól térképrajzoláson át a fejlesztésekig mindent magunk végzünk - szabadidőben, nonprofit alapon. Interneten szerveződő közösségünk nyitott, folyamatosan várjuk a felhasználók visszajelzéseit és újabb tagok bekapcsolódását a munka bármely szintjén.

Turisztikai információk

Turisztikai információk

Településünk, a sok száz éves Balaton-felvidéki falu hangulatát idézi, egy fokozottan védett természeti környezetben. Vonzereje, gyönyörű fekvésében, történelmi emlékekben gazdag látnivalóiban, zamatos boraiban és az itt élő emberek vendégszeretetében rejlik. Látogasson el hozzánk, tekintse meg műemlékeinket, vegyen részt szervezett programjainkon, kapcsolódjon ki a hétköznapok egyhangúságából. Bízunk abban, hogy utazásához megtalálja mindazon információkat mely az Ön pihenése szempontjából fontos lehet. Érezze jól magát községünkben, és mesélje el barátainak ismerőseinek, hogy olyan helyen járt amelyet páratlan szépsége, nyugalma miatt érdemes felkeresni.

Tuti menü