Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Közlekedés képes leírás - Szigliget.tlap.hu
részletek »

Közlekedés - Szigliget.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szigliget.tlap.hu » Közlekedés
Keresés
Találatok száma - 5 db
Bakony Volán Zrt.

Bakony Volán Zrt.

A Bakony Volán Zártkörűen Működő Közlekedési Részvénytársaság Tisztelt látogatónk, kérem tekintse meg bemutatkozásunkat. Remélem, hogy oldalainkat böngészve sok hasznos információhoz tudjuk Önt juttatni mind a menetrendi, mind egyéb szolgáltatásainkhoz kapcsolódó tájékoztatással. Érdekesség a városok közlekedését bemutató interaktív térkép. Társaságunkat ezúton szeretném az Ön figyelmébe ajánlani. A Bakony Volán Zrt. alapvetően Veszprém megye északi területének közúti tömegközlekedési igényeinek ellátását biztosítja. A Bakony közelségét nemcsak nevünkben, mindennapjainkban is érezzük. Páratlanul szép, ám kalandos útjai, szeszélyes természeti erői szinte az év minden szakaszában tartogatnak számunkra erőpróbákat. Ezekkel nap mint nap úgy kell megbirkóznunk, hogy az utasaink előtt észrevétlen maradjon. Feladataink nem érnek véget a hegy lábainál. Térségünket a megye és az egész ország tömegközlekedési hálózatába is be kell kapcsolnunk. Stratégiánkat megismerve látni fogja, hogy számtalan összetett feladat megoldása vár ránk. Teljesítésükhöz magasan képzett szakembereink mellett az Ön támogatására is számítunk.

Balaton Volán Zrt.

Balaton Volán Zrt.

A Balaton Volán Személyszállítási Zrt jelenlegi szervezeti formában 1998. január 1-től tevékenykedik. Alapvető tevékenységi körébe a menetrendszerű közúti távolsági (helyközi) személyszállítás, a nem menetrendszerű közúti távolsági személyszállítás és a menetrendszerű közúti helyi személyszállítás tartozik. Az alapfeladatok mellett a helyi adottságokat figyelembe véve a társaság egyéb kiegészítő műszaki tevékenységet végez. A társaság 178 autóbusszal szolgálja ki a helyi, helyközi és különjárati igényeket.

Balatoni Hajózási Rt.

Balatoni Hajózási Rt.

Balatoni Hajózási Rt. hivatalos oldala. A balatoni személyhajózás 1846. szeptember 21-én indult meg. Ezen a napon bocsátották vízre az első gőzhajót, a Kisfaludyt. Az elmúlt több, mint 150 év alatt cégünk a balatoni turizmus meghatározó részévé vált. Társaságunk a legnagyobb hajózási cég a tavon, legismertebb tevékenységei a személyhajózás, kompközlekedés és vitorláskikötők üzemeltetése. A balatoni személyhajó-forgalom nagy részét 24 motoros személyhajó és egy 25 fő befogadóképességű vitorlás bonyolítja le. A Balaton északi és déli partja között a híd szerepét tölti be a Szántódrév-Tihanyrév útvonalon közlekedő 4 kompunk. Évente több százezer utas és jármű kel itt át. A személyhajóink ma már a Balaton 22 kikötőjét érintik. A legtöbb kirándulóhajó a Tihanyi-félsziget és a badacsonyi borvidék nevezetességeinek megtekintésére szállítja utasait. A menetrend szerinti járatokon kívül sétahajók, diszkóhajók és igény szerint különhajók indulnak. Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek rendezvényhajóink, ahol a legmagasabb igényeket is kielégítő vendéglátással állunk megrendelőink rendelkezésére.

FlyBalaton Repülőtér

FlyBalaton Repülőtér

A Sármellék nemzetközi repülőtér. Dunántúl legfontosabb és egyben legnagyobb forgalmú repülőtere, Magyarország öt nemzetközi repülőterének egyike; a második legforgalmasabb. A repülőtérre jelentős számú charter járat érkezik, és a menetrend szerinti járatok folyamatos bővülése várható. 2005 óta a nemzetközi utazóközönség előtt a könnyebben megjegyezhető és kimondható FlyBalaton néven ismert. Egyes menetrendekben csak mint Balaton repülőtér van feltüntetve.

Menetrendek

Menetrendek

A Tömegközlekedés Hivatalos Menetrendjei. Az oldalon megtaláljuk a Volán Menetrendeket, Máv és Máv-Start ZRt. menetrendjét a Gysev Zrt. bel- és külföldi menetrendjét, Bkv Menetrendek, Malév Zrt. menetrendjeit és a Mahart Menetrendjeit.

Tuti menü