Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Közhasznú Információk képes leírás - Szigliget.tlap.hu
részletek »

Közhasznú Információk - Szigliget.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szigliget.tlap.hu » Közhasznú Információk
Keresés
Találatok száma - 11 db
Állatorvos Veszprém megyében

Állatorvos Veszprém megyében

Állatorvosok Veszprém megyében. Az oldal ismerteti az orvosok pontos címét és elérhetőségeiket. Továbbá más megyék állatorvosai is megtalálhatóak a weboldalon.

Ántsz Tapolca

Ántsz Tapolca

Ántsz Közép-dunántúli Regionális Intézete Taplocai Kirendeltségének weboldala. Az oldalon megtalálhatóak az Ántsz elérhetőségei, ügyfélfogadási idő és egyéb információk. Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) állami költségvetésből működtetett központi hivatal, amely irányító, koordináló és felügyeleti feladatokat lát el a közegészségügyi (különösen a környezet- és település-, élelmezés- és táplálkozás-, gyermek- és ifjúság-, sugár-egészségügyi, kémiai biztonsági), a járványügyi, az egészségfejlesztési (egészségvédelmi, egészségnevelési és egészségmegőrzési), az egészségügyi és igazgatási tevékenységek felett, továbbá felügyeli az egészségügyi ellátást. A Szolgálat élén az országos tisztifőorvos áll, aki feladatait az egészségügyi miniszter közvetlen irányításával látja el. A háromszintű Szolgálat központi szerve az Országos Tisztifőorvosi Hivatal (OTH). Az OTH szervezetéhez tartoznak a szakmai-módszertani feladatokat ellátó országos intézetek. A szervezeti struktúrában első szinten a kistérségi, a második szinten a regionális intézetek helyezkednek el.

Apeh Tapolca

Apeh Tapolca

A weboldalon megtalálhatja igazgatóság ügyfélszolgálatait, kirendeltségeit, azok ügyfélfogadási rendjét, elérhetőségeit, szolgáltatásait. Külön linkben adnak tájékoztatást ügyintézési helyeikről, állás kínálataikról, és helyi aktuális híreikről. A honlappal az a szándékuk, hogy az adózásban partnerei legyenek ügyfeleiknek, - a személyes ügyintézésen túl - azzal, hogy gyors pontos szakszerű információk megjelenítésével tájékoztatást nyújtsanak helyi elektronikus oldalaikon is.

Drv - Vízmű Tapolca

Drv - Vízmű Tapolca

Társaságunk 1993-tól Dunántúli Regionális Vízmű Rt. néven többségi állami tulajdonú (90%) részvénytársasági formában működik. A gazdasági társaságokról szóló törvény alapján 2006. március 13-tól kezdődően Dunántúli Regionális Vízmű Zártkörűen Működő Részvénytársaság (DRV Zrt.) néven folytatjuk tevékenységünket a vízi közmű-szolgáltatás területén. A tulajdonosi jogokat a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. gyakorolja, a szakmai felügyeletet a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium látja el. A magyar állam mellett a cégben munkatársaink 3,9 %-os, a helyi önkormányzatok (22) pedig 1,7%-os tulajdonrésszel rendelkeznek. A fennmaradó 4,4% a DRV Zrt. saját tulajdonú részvénye. A DRV Zrt. különböző szerződések (vagyonkezelési, üzemeltetési, koncessziós szerződések) keretében a magyar állam és az önkormányzatok tulajdonában lévő vízi közműveket üzemelteti. A részvénytársaság Baranya, Fejér, Somogy, Tolna, Veszprém és Zala megyékben mintegy 370 település lakosainak, ipari és mezőgazdasági termelőüzemeinek zavartalan vízellátását biztosítja a kezelésében lévő regionális, kistérségi és helyi vízművek, ipari vízellátó rendszerek üzemeltetésével. Társvállalatok felé is szolgáltat ivóvizet a Zrt.

E-on  Tapolca

E-on Tapolca

Gáz és villanyszolgáltató Szigligeten és térségében. Az oldal az e.on hivatalos weboldala. A legközelebbi irodájuk Tapolcán található.

Fogorvos-Dr Herkely Ákos

Fogorvos-Dr Herkely Ákos

Dr Herkely Ákos Szigligeti fogorvos adatai, elérhetőségei. RÓZSAHEGYI UTCA 35, 8264 SZIGLIGET, VESZPRÉM MEGYE. fogorvos, fogorvosok, fogorvosi rendelő, fogorvosi ügyelet, fogászat. Elérhetőség telefonon: Telefon: 87 - 461-142 ...

Kórház Tapolcán

Kórház Tapolcán

Városi Kórház- Rendelôintézet Telefon: (87) 411-655 Biztonságos, emberbarát környezetben, korszerű, magas színvonalú betegellátás, a munkatársaink megbecsülése, hagyományainkhoz híven kórházunk jó hírének megtartása. Intézményünk a lehetőségein belül, az erőforrásait rugalmasan és célszerűen csoportosítva legfőbb céljának tekinti a tevékenységi körébe tartozó feladatok hazai és nemzetközi minőségi követelményeket egyaránt kielégítő színvonalú ellátását. Tevékenységünk jó minőségét hatékony módszerek alkalmazásával, betegeink igényeit messzemenően szem előtt tartva kívánjuk biztosítani. Ugyanakkor kötelességünk, hogy ezeket az igényeket a mindenkori szakszerűségi követelményeknek megfelelően összhangba hozzuk: - a hazai és a nemzetközi gyakorlatban alkalmazott diagnosztikus és terápiás módszerekkel, eljárásokkal, (kiadott módszertani útmutatókkal), - a törvényekkel, rendeletekkel, a hatósági előírásokkal, illetve a vonatkozó nemzeti és nemzetközi szabványokkal, egyéb előírásokkal, - az előírt és megkívánt biztonsági követelményekkel. Munkatársaink hivatásukat küldetésnek tekintik, és arra törekszenek, hogy ezt a betegek érezzék és tapasztalják is.

Körzeti Földhivatal Tapolca

Körzeti Földhivatal Tapolca

A földhivatal feladatai: A földhivatal a földügyi, ingatlanügyi szakigazgatási szerv. Feladata az ingatlan-nyilvántartás vezetése, a földmérési, térképészeti tevékenységek, földvédelem, földértékelés hatósági feladatainak ellátása. A földhivatal az ingatlanok és az ingatlanokhoz kötődő jogok és jelentős tények nyilvántartását, ezek változásainak vezetését végzi. Az ingatlanok nyilvántartása és az ország állami alaptérképekkel való ellátása állami alapfeladat. Az ingatlan-nyilvántartás nyilvános, tartalma az ingatlan-nyilvántartási törvény szerint bárki számára megismerhető. Az ingatlan-nyilvántartás a bejegyzett jogokat és tényeket hitelesen tanúsítja, az ingatlan-nyilvántartási térkép az ingatlanokat hitelesen ábrázolja. Az ingatlan-nyilvántartásba jog, vagy jogilag jelentős tény csak az ügyfél kérelmére, vagy hatósági megkeresésre okirat, vagy jogerős hatósági határozat illetve bírósági végzés alapján jegyezhető be. A földhivatali nyilvántartások alapot biztosítanak az ingatlanadó, a statisztika és a műszaki tervezések számára.

Mentő Tapolca

Mentő Tapolca

Az Országos Mentőszolgálat hivatalos weboldala. A legközelebbi kirendeltségeik Sümegen és Tapolcán találhatóak. Tevékenységeik: légi mentés és irányítás, betegszállítás, külföldi betegszállítás, rendezvénybiztosítás és mentőmotoros szolgálat.

Hirdetés
Nyelvvizsgák Keszthely

Nyelvvizsgák Keszthely

KATEDRA Nyelviskola - Mindenki iskolája - Nyelvtanfolyamok, Nyelvtanulás külföldön, Egyéni nyelvtanulás, nyelvtanulás gyerekeknek, Vállalati nyelvtanfolyamok, Informatikai képzések, Nyelvvizsga, Tolmácsolás, Fordítás, Tankönyv értékesítés, Tanárképzés,Nyelvvizsga Időpontok Keszthelyen, Keszthely Katedra Nyelviskola

Tűzoltóság Badacsony

Tűzoltóság Badacsony

A legközelebbi tűzoltóság Badacsonyban található. A weboldalon megtalálod az elérhetőségeiket és címüket.

Tuti menü