Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Időjárás Szigligeten képes leírás - Szigliget.tlap.hu
részletek »

Időjárás Szigligeten - Szigliget.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szigliget.tlap.hu » Időjárás Szigligeten
Keresés
Találatok száma - 5 db
Időjárás Szigligeten

Időjárás Szigligeten

A www.időjárás.hu oldal elsődleges célja az időjáráshoz, meteorológiához, ezekkel kapcsolatos egyéb témakörökhöz kapcsolódó információk közlése (időjárás-előrejelzés, cikkek, képek, éghajlati adatok, térképek, stb.). Az oldal látogatása, a szolgáltatások egy részének igénybe vétele regisztrációt nem igényel.

Időkép

Időkép

Hét napos időjárás előrejelzés és élő időjárás térképek, látogatóink aktív részvételével készítve.

Köpönyeg.hu

Köpönyeg.hu

A köpönyeg.hu Magyarország egyetlen 15 napos időjárás-előrejelzést adó internetes portálja. Az első előrejelzés 2003 októberében került fel az internetre. Az előrejelzések a világhírű wetterzentrale.de weblap időjárási modelljeinek felhasználásával készülnek minden nap. 2006-tól működik a köpönyeg.hu domain alatt, az ingatlan.com csoport részeként az időjárás-előrejelző oldal. A design megújulása mellett az elmúlt években számtalan újdonsággal, például regionális előrejelzéssel, rövidtávú előrejelzéssel, hójelentéssel, műhold- illetve radarképekkel és nemzetközi klíma-adatbázissal bővültek szolgáltatásai. Ezzel párhuzamosan a korábbi pár ezer rajongó száma jelentősen megnőtt: a köpönyeg.hu mára havi negyedmillió netezőt ér el, és ezzel az egyik legnépszerűbb magyar meteorológiai oldal.

Meteorológiai Szolgálat

Meteorológiai Szolgálat

Országos Meteorológiai Szolgálat hivatalos weboldala. Az Országos Meteorológiai Szolgálat a köz szolgálatában töltött több, mint 135 év során mindig arra törekedett, hogy a lehető legjobb meteorológiai, levegőkörnyezeti információkkal szolgáljon mindenkinek, így Önnek is. Ezen az oldalon megtalálja mindazt, ami a hátterében áll a megbízható meteorológiai információk előállításának: az intézmény hagyományai, szervezeti felépítése, tevékenységének sokszínűsége, a tudományos munka jellege és eredményessége. Kérdéseivel forduljon bizalommal munkatársainkhoz.

MetNet

MetNet

Az ezredforduló idején a meteorológia témaköre még meglehetősen fehér folt volt a magyar nyelven elérhető internetes oldalak között. A meteorológiai témájú oldalak ritkaságszámba mentek, és a meglévők is meglehetősen kezdetlegesek voltak. Ezt a hiányosságot pótolandó 2000 nyarán három meteorológus egyetemi hallgató úgy döntött, hogy belefog egy meteorológiai témájú honlap kialakításába. Az előkészítő munkák 2000 év végéig tartottak az ELTE Meteorológiai Tanszékén, és a sikeres próbaüzemet követően 2001. január 1-én beindult a www.metnet.hu, amelynek már a kezdetektől fogva a meteorológia népszerűsítése és a magyar web-en tátongó űr betöltése volt a célkitűzése. Az induláskor naponta frissülő prognózis, néhány cikk és a kislexikon első változata volt elérhető. Ekkoriban az interaktivitást mindössze a vendégkönyv jelentette, és csupán tucatnyi felhasználó látogatta rendszeresen a weblapot, olvasta a meginduló előrejelzéseket és az érdekességeket.

Tuti menü