Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Cégek, Vállalkozások képes leírás - Szigliget.tlap.hu
részletek »

Cégek, Vállalkozások - Szigliget.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szigliget.tlap.hu » Cégek, Vállalkozások
Keresés
Találatok száma - 4 db
Coop Abc

Coop Abc

A Coop az ország legnagyobb lefedettséggel rendelkező, hazai élelmiszerlánca, mindannyiunk jó szomszédja. A jelmondat jól kifejezi a hálózat legfontosabb ismérvét: a Coop szinte mindenütt jelen van, barátságossága folytán több mint egy személytelen élelmiszerüzlet, a Coop mindennapi életünk részese.

Ingatlanok

Ingatlanok

Ingatlan kereső és kínáló portál. Ingatlanok, Ingatlanhirdetések, ingyenes ingatlanhirdetési lehetőség! Az oldalon megtalálod a Szigliget és környékbeli ingatlanok hirdetéseit.

Kertépítés  FloraAqua

Kertépítés FloraAqua

Kertépítés Szigligeten. Egy jól megtervezett és megépített kert szinte a lakás folytatása a szabadban, mely az esztétikum mellett különböző célokat szolgál: társasági élet tere, játszórész vagy éppen egy csendes sarok ahova szívesen visszavonulhatunk a külvilág zaja elöl. Munkáink során különös figyelmet fordítunk a magyar tájra jellemző kertekre, parkokra. A feng shui művészete azt jelenti, hogy az energiaáramlást úgy irányítsuk, hogy az a lehető legnagyobb mértékben hasznunkra váljék. A szabályai szerint kialakított kert különleges harmóniát áraszt, mely pozitívan befolyásolja életünket. Madárbarát kert: Kert madárdal nélkül??? Aki a kertjét szereti és ápolja attól nem áll messze a madárvédelem sem. A növények gondos kiválasztásával otthont teremthetünk énekes madarainknak. Csatlakozzon Ön is a madárbarát kert programhoz!!!

Villanyszerelő Varga Ferenc

Villanyszerelő Varga Ferenc

Fő profilok: Ipari gépek elektromos felújítása -Új folyamatirányító és felügyeleti rendszerek kiépítése -Mitsubishi Alpha XL logikai vezérlő egységre épülő egységek fejlesztése -Kerti öntözőrendszerek szivattyútelepeinek vezérlése -Egyéb szivattyúvezérlések kazán vezérlések készítése GSM felügyelettel is. További szolgáltatások: -BELARDI csőszivattyúk forgalmazása és garanciális javítása -Egyedi vezérlőszekrények készítése Varga Ferenc villanyszerelő mester vagyok. Tevékenységemet 1994-ben kezdtem Szigligeten egyéni vállalkozóként. Fokozatos fejlődés után tevékenységi körzetünk egyre tágul. Ma már elmondhatom, hogy az Dunántúl jelentős részén dolgoztunk. Vannak állandó megbízható partnereink. Így az építőipar területén hasznos tanácsokat tudunk adni meglévő és leendő partnereinknek megbízóinknak. telefon: 87/561-005 e-mail: vargavill94@vargavill94.hu

Tuti menü